HTML

Online marketing nem csak nőknek

Friss topikok

2014.03.21. 16:43 Miamano82

Kommunikálj a feliratkozókkal!

Van egy vállalkozásod és nem tudod hogyan hozzon még több hasznot? Egyszerű a képlet! Legyen feliratkozási rendszered és kommunikálj a feliratkozókkal. Persze azért nem ilyen könnyű. Egyes lépéseket előre meg kell tervezni, de ha beindul akkor már könnyen megy.

Szóval, veszel vagy előfizetsz egy profi hírlevél küldő rendszerre. Ma már vannak ingyenes változatok is, de persze azt tudjuk, hogy milyen amint ingyen kapunk. Nem mondom, hogy azok rosszak, csak előfordul, hogy azt amit mi akarunk csinálni a progival az nem működik. Például valamelyik modul nem működik csak akkor ha megveszed. Ezért mondom, ha komolyan akarjuk a dolgot csinálni, akkor jobb rögtön az elején egy tökéletes hírlevél rendszerrel kezdeni.

Milyen legyen a hírleveled felépítése?

Ma már rengeteg sablont kínálnak a hírlevél küldő szoftverek, de ne tévesszen meg a design. Ugyanis ma már a levelező rendszerek, mint a Gmail vagy a Yahoo, stb. beépített spam szűrővel rendelkeznek.Az algoritmus rögtön kiszűri, hogy ez a levél tömegesen van küldve.

A szöveg is rendkívül fontos, hogy mit küldesz. Erre is van egy algoritmusa a spam szűrőknek.

Legjobb ha küldés előtt a hírlevél küldő szoftverben leellenőrződ a levél spam valószínűségét. Ebből a kimutatásból látni fogod, hogy mi az amit javítanod kell.

A hírlevél küldő szoftverek segítségével azt is tudod ellenőrizni, hogy a kiküldött leveled, hogy fog kinézni a Gmail vagy más szolgáltatók fiókjaiban. Például a Gmail fiók esetében hiába van a kiküldött levélnek igényes designja, a megérkezett levél csak szövegként fog megjelenni, a design nélkül. Akkor felmerül a kérdés miért is kell design?

Mint ahogy már említettem, a szöveg rendkívül fontos, de az sem mindegy, hogy mi a levél tárgya. Ha a levél tárgya nem elég figyelem felkeltő akkor spambe fog kerülni a levél. Egyszerűen akinek küldjük spamba rakja, mert nem érdekli, hogy milyen hírlevelekkel, kuponokkal bombázod. És itt a nagyobbik baj, mert ha sokan nyomják a leveledet a spamba, a spam szűrű megjegyzi, hogy te spameket küldesz és egy idő után már automatikusan spamba fog megérkezni a leveled. A legjobb eset lenne,ha leiratkoznának, de gyakran még a fáradságot sem veszik az emberek.

Rendkívül fontos, hogy az email amit kiküldesz, legyen optimalizálva mobilra is. Mert abban biztos lehetsz, hogy amikor megnézik az mobilon a leveleket, akkor ha olvashatatlan, tehát a csúszkát kell használni, akkor nem fogják elolvasni az emberek. És tudod miért?, mert lusták, főleg akkor ha nem otthon nézik meg az emailokat.

Szólj hozzá!

Címkék: spam hírlevél


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingnemcsaknoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr715872728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása